Un bărbat a fost bătut cu pumnii şi picioarele de către un pădurar şi fratele acestuia după ce a denunţat tăierile ilegale de lemn din pădure. Pădurarul și fratele acestuia s-au luat la harță cu un bărbat pe care erau revoltați nevoie mare că denunțase tăierile ilegale de lemn. L-au găsit într-un bar din Tiha Bârgăului, iar după mai multe discuții și reproșuri, pădurarul l-a lovit pe bărbat în față. Au urmat pumni și picioare administrate victimei atât de către pădurar, cât și de fratele acestuia, până când bărbatul a căzut și a rămas inconștient.

Victima se află în acest moment internată în spital în stare gravă. „Joi, 14 iulie, mă aflam într-un control de fond și în timp ce făceam controlul, m-au sunat din sat nevastă-mea și maică-mea că fratele meu care m-a însoțit și în alte controale, prins de familia Ilieși, să fiu mai bine înțeles, pădurarul Ilieși Dumitru cu un frate de-al lui. L-au prins la magazin în timp ce s-a dus să bea o cafea. În momentul acela am întrerupt orice activitate și m-am dus să văd ce se întâmplă. E grav, sunt interese foarte mari”, a declarat Dan Rezvanță, fratele victimei, pentru Ziardebistrita.

Chiar dacă bătaia a avut loc joi, abia luni seară au apărut primele imagini despre acest caz. Dan Rezvanță se află în război cu mafia lemnului și susține că a făcut plângeri la D.N.A. și către organele de control privind neregulile din comună. Garda Forestieră a luat zona la puricat metru cu metru, iar acesta pare să fie motivul pentru care fratele lui Rezvanță a ajuns la spital.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet