Clipul video înregistrat cu un telefon mobil în momentul accidentului și publicat de televiziunea publică a devenit viral, sâmbătă seara, pe rețelele de socializare.

Potrivit concluziei preliminare a anchetei, centura cu care era asigurată fata s-ar fi rupt, iar bara de siguranță nu a reușit să îi împiedice căderea în gol din aparatul "Travel Through Space" din Parcul Chaohua din orașul Chongqing, notează duminică West China Metropolis Daily.

Părinții fetei au acceptat suma de 870.000 yuani (127.000 de dolars) drept măsură compensatorie din partea parcului de distracție pentru moartea unicei lor fiice, mai arată cotidianul din Chengdu.

Aparatul din parcul de distracții în care s-a petrecut incidentul grav a trecut printr-o inspecție în luna decembrie și fusese declarat sigur, potrivit articolului care menționează că ultima revizie a fost făcută, însă, în 2013.

Autoritatea națională chineză pentru siguranță a ordonat ca toate parcurile de distracție care au în dotare un astfel de aparat să îi suspende funcționarea până la efectuarea de verificări de către compania producătoare din Chengdu

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet