Conducerea Serviciului de Ambulanţă Satu Mare a transmis astăzi, printr-un comunicat de presă, ceea ce s-a întâmplat.

“Azi, 13.08.2017, in jurul orelor 18 :30, numitul Mona Raul, politist, sotul angajatei noastre, asistent medical, Mona Teodora, a intrat in incinta Serviciului de Ambulanta Judetean Satu Mare, in tinuta de serviciu (politist) si a avut o altercatie cu sotia sa in garajul si curtea SAJ Satu Mare.

Mentionez ca asistenta medicala Mona Teodora se afla in timpul serviciului.

Managerul SAJ Satu Mare, d-na Opris Gabriela a dispus formarea unei comisii de cercetare administrativa pentru a stabili conditiile in care a avut loc acest eveniment. Regretam evenimentele intamplate si va vom informa imediat dupa stabilirea concluziilor acestei anchete interne”, precizează sursa citată.

Se pare că ma mijloc este vorba despre glozie sau infidelitate. În filmare se poate oberva cum polițistul o întreabă pe asistentă a cui este un număr de telefon despre care ea nu a putut da explicaţii.

De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a efectuează o anchetă.

“Ca urmare a informațiilor și imaginilor apărute în spațiul public, potrivit cărora un polițist are un comportament agresiv față de o angajată a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus verificări interne pentru clarificarea împrejurărilor în care a survenit incidentul, urmând ca la finalul acestora, în funcție de rezultat, să fie luate măsuri legale.

Statutul profesiei de polițist impune probitate morală dar și o conduită corespunzătoare, atât în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu cât și în afara acestora”, precizează IPJ Satu Mare

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și