Șoferul care a reclamat incidentul la 112 spune că polițiștii i-au transmis că nu vor veni să constate cele petrecute și că trebuie să se prezinte la secție pentru a depune o plângere scrisă.

„Urcam pe strada Alba Iulia. Un conducător auto nu și-a păstrat banda de mers, l-am claxonat, a venit după mine în trombă, a pus frână, a blocat strada și a scos pistolul la mine. Am sunat la poliție, poliția a spus că nu are ce să îi facă pentru că trebuie să merg să depun plângere în scris. M-am dus după el, le-am spus să trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate. Le-am spus că este imposibil așa ceva, că sunt în centrul Sibiului, bărbatul a oprit pe Strada Faurului, la numărul 1”, a spus bărbatul, pentru turnulsfatului.ro.

Polițiștii i-au cerut șoferului amenințat să depună plângere

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au confirmat apelul șoferului la 112 și au transmis că i-au recomandat să ”nu răspundă provocărilor celuilalt conducător auto, să nu se angajeze în urmărirea acestuia și să evite orice contact cu persoana în cauză în vederea evitării escaladării conflictului care ar fi putut degenera astfel în acte de violență cu risc asupra vieții și bunurilor, atât ale celor doi șoferi implicați direct în conflict, cât și ale celorlalți participanți la trafic”.

De asemenea, șoferul a fost îndrumat să se prezinte la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru a depune o plângere.

Ulterior, polițiștii sibieni au anunțat că au declanșat verificări în vederea identificării persoanelor implicate, stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și