Tinarul este cunoscut cu probleme de comportament. Acesta a lovit-o pe femeie iar barbatul care este diac a incercat s ao apere. Fara nicio sansa in fata agresorului. Acesta nu a tinut cont ca se afla in casa Domnului. A luat cutia in care se colecteaza bani si a lovit pe toti cei care i-au iesit in cale.

Preotul a oprit slujba religioasa si a sunat dupa ajutor la 112. La scurt timp la fata locului a sosit o ambulanta SMURD care a acordat ingrijiri ranitilor. Ambii pacienti au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta @Dr Contsantin Opris@ Baia Mare.

Dupa cum sustin medicii starea barbatului este grava. Agresorul este din localitatea Chiuzbaia iar cantorul din Tautii de Sus, localitati invecinate. Localnicii nu isi explica ce au avut de impartit agresorul si victimele sale. Cert este insa ca nu se asteptau ca scandalul sa izbucneasca in biserica. Tanarul de 18 ani a ajuns si el la spital und ei-au fost prelevate analize pentru a se stabili daca acesta a consumat sau nu substante interzise.

Pina una alta isi va petrece noaptea in arest. Ancheta continua urmind ca in functie de rezultatul acesteia sa se ia amsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și