În Constanţa şi în Buzău mai multe case au fost inundate, zeci de maşini au fost avariate, iar vântul a smuls acoperişuri şi a pus copaci la pământ. Codul galben de inundaţii ce vizează râurile din 21 de judeţe a fost prelungit până azi, la ora 13.

După ploile din ultimele zile, râul Năruja din Vrancea s-a umflat, iar la scurt timp pilonul unui pod a cedat, informează România TV. Mai exact, şapte metri din terasamentul podului s-au prăbuşit în apele râului. 2000 de oameni din zonă au rămas izolaţi.

Locuinţe inundate, maşini avariate şi copaci rupţi. Este bilanţul unei puternice furtuni care s-a dezlănţuit şi în Medgidia.

"Eram la geam şi în momentul în care am dat să închid geamul, am văzut cum a ridicat acoperişul, l-a învârtit de câteva ori, după aceea a căzut acolo pe case", a spus un martor. Străzile s-au inundat în doar câteva minute.

Mai multe maşini au fost avariate după ce bucăţi din acoperişul unor blocuri au fost luate de vânt. Zeci de copaci au fost puşi la pământ. Şi în Buzău a plouat cu găleata timp de 40 de minute.

Rafale puternice de vânt au rupt copaci de pe marginea drumului naţional 1 B Buzău–Ploieşti.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!