Cei doi au fost văzuți împreună săptămâna trecută la un turneu de sambo (un stil de arte marțiale originar din Rusia asemănătoare cu judo) la Soci.

Ragozina, în vârstă de 39 de ani, a câștigat toate titlurile importante în boxul feminin la categoria semigrea înaintea de a se retrage în 2009. La apogeul carierei sale, Ragozina, care a fost neînvinsă, a fost recunoscută drept cel mai bun boxer de sex feminin din lume. În tot acest timp, ea a continuat să apară în reviste glossy în fotografii care au surprins-o în posturi seducătoare, ea pozând inclusiv pentru Penthouse.

Kremlinul nu a făcut decât să intensifice zvonurile după ce a dat publicității o fotografie în care Ragozina apare într-o rochie mulată, de culoare albastră, alături de liderul rus, căruia îi zâmbește emoționată.

Lui Putin îi plac, se pare, femeile sportive la fel de mult ca publicitatea propriilor eforturi atletice. În vârstă de 62 de ani, președintele Putin este cunoscut pentru sesiunile foto în care apare la bustul gol, în lupte judo și ocazional în competiții de skandenberg.

Până acum președintelui rus, extrem de secretos cu viața sa personală, i se atribuia o relație cu fosta campioană la gimnastică ritmică Alina Kabaeva.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet