Vineri la ora 17.54, militarii din Borșa au stins focul izbucnit la un imobil (coș de fum) situat pe strada Dreptății. Apoi, pompierii militari din Bogdan Vodă au intervenit pentru lichidarea focului izbucnit la casă de locuit situată pe strada Morii din Rozavlea. De o intervenție au avut parte vineri seara și pompierii militari din Vișeu de Sus. O casă de locuit de pe strada Moldova a luat foc.

Astăzi dimineață la ora 8.40 un echipaj de prim ajutor SMURD a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale unui pieton. Acesta a fost lovit de o mașină pe DN18, pe raza localității Vișeu de Jos. Victima a fost transportată la Spitalul din Vișeu de Sus.

Tot astazi militarii din Baia Mare au stins un incendiu izbucnit pe strada Barajului. Au ars deșeuri de cauciuc. Apoi, pompierii militari din Șomcuta Mare, s-au deplasat la Boiu Mare, unde o claie de fân a luat foc. La Borșa, militarii au fost solicitați astăzi în jurul orei 16.00 pe strada Birtului. Acolo o casă de locuit a luat foc.

În fine, în această seară, două echipaje de la Cehu Silvaniei au intervenit pe raza localității Băița de Sub Codru. Acolo, un hambar plin cu fân a luat foc după ce un băiat în vârstă de 8 ani a aprins fânul cu o lumânare. A fost mistuit de flăcări întreg depozitul, aproximativ 20 tone de fân și o anexă.

Citește și

loading...