Conform victimei, care a declarat în exclusivitate pentru vasiledale.ro, cei 5 indivizi au venit înarmați cu bâte și au tăbărât pe el, lovindu-l cu bâte, dar și cu pumnii și picioare. ”A fost pus, pe bani. Pentru o sută-două de euro bate oamenii la comandă. Asta am pățit și eu. Noaptea mi-am petrecut-o la spital. Astăzi dimineață m-au externat și mi-au spus să merg la medicul legist la Baia Mare. Marți mă voi prezenta pentru a-mi scoate certificatul medico-legal, apoi depun plângere împotriva lui Colț Alb. Poliția trebuie să își facă datoria” a declarat borșeanul în exclusivitate pentru vasiledale.ro

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 30 aprilie, la ora 21.37, polițiștii din Borșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în magazia unui local din oraș are loc o altercație.

La fața locului polițiștii au identificat doi bărbați de 59 și 65 ani, ambii din Borșa, care s-au agresat reciproc.

Bărbatul de 65 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internat sub supraveghere medicală.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În loc de concluzii

Alte surse suțin că de faptul Colț Alb nici nu a fost implicat în scandal. ”Nu are nicio legătură Colț Alb cu bătaia. Cel ce se dă victimă este cuscru cu proprietarul restaurantului. Rupt de beat, acesta a mers să își lămurească niște probleme de acasă cu nora și ginerele. Personalul restaurantului l-au scos afară. De altfel, acesta se tot victimează de vreo câțiva ani. Acum trei ani tot așa a făcut într-un alt restaurant din Borșa. Este un cunoscut scandalagiu încă din perioada în care era șofer de autobuz în transportul local din Borșa” ne-au scris borșenii.

Trebuie să spunem și faptul că în ultimii ani am scris nenumărate știri despre bătăile în care a fost implicat borșeanul ”Colț Alb”. Măsuri? Aproape zero. Motivele sunt greu de înțeles. Mai jos vă lăsăm doar o parte din știrile publicate de noi despre incidentele la care a participat ”Colț Alb”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet