Pe scurt, povestea a început aşa: “I-am dus două pungi de seminţe, două pungi cu sticksuri, trei mere tari şi un pachet cu oxacilină, antibiotice. I-am dus plasa, mi-a dat restul corect, mi-a dat bacşiş. M-a sunat apoi din nou, să-i iau o sticlă de vin. M-a întrebat dacă pot să vin în 10 minute (…). M-a tras de mână din hol, de la uşa de la intrare până în bucătărie, iar acolo mi-a zis că voi fi al ei. A scos un cuţit de la spate şi m-a forţat să facem dragoste”, a povestit victima, taximetristul Nicolae Vlad, după ce violul al cărui protagonist fusese a devenit public.

Deşi traumatizat, omul a fost luat în râs de majoritatea bărbaţilor, mai ales că s-a plâns şi că frumoasa tulceancă Luminiţa Perijoc l-a supus, înaintea violului, şi la perversiuni sexuale, sub ameninţarea cuţitului.
Trebuie să achite şi daune: 1.000 de lei
Acum, din toată “dragostea cu năbădăi” a rămas doar acuzaţia de tentativă de omor - ipoteza violului ca-n filme a fost infirmată de procurori – şi condamnarea care a fost decisă cu titlul definitiv pe numele agresoarei.

Sexy-violatoarea, cum ajunsese să fie numită tulceanca a cărei asemănare cu Angelina Jolie a fost remarcată în vara anului trecut şi de reporterii The Sun, a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare şi la plata a 1.000 de lei despăgubiri, în contul “violatului”.

Citește și