Primul rezultat, pentru care s-a folosit un test rapid, indică faptul că acesta nu este purtător al virusului.

Clinica Ok Medical, unde s-a testat Viorel Cataramă, a transmis, joi, că a prelevat probe de la domiciliul pacientului și le face publice cu acordul acestuia.

„În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11.30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testării RT-PCR și anticorpi IgG si IgM SARS COV2. La ora redactării prezentului comunicat, 14.05.2020, 12.15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM este negativ”, se arată în comunicatul transmis de clinică și citat de Mediafax.

Potrivit documentului citat, rezultatul indică absența anticorpilor SAR COV2, „ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare)”.

Rezultatul testului RT-PCR, va fi comunicat public vineri.

Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, n-a renunţat la ideea de a se infecta voluntar cu COVID-19. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers, în data de 7 mai în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde peste 70 de persoane erau infectate cu noul coronavirus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și