„Am discutat despre alegerile europarlamentare, despre conferințele județene de alegeri, care au avut loc în teritoriu până acum, am discutat despre ședința de guvern de mâine, am stabilit și votat coordonatorii de partid, și despre faptul că vom face o analiză pe fiecare domeniu a îndeplinirii programului de guvernare”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a confirmat că nu s-a discutat despre ministrul Justiţiei, deşi informaţii iniţiale indicau că aceasta va fi tema şedinţei: „Este dreptul fiecărui coleg să-și spună punctul de vedere. Așa este în democrație. Nu am vorbit despre ministrul Justiției. Nu am avut discuții legate de justiție. Suntem foarte preocupați, în această perioadă, de bugetul pe anul 2019, este obiectul nostru principal.”

Întrebată dacă este mulțumită de activitatea ministrului de Justiție, Viorica Dăncilă a declarat că „eu pot să spun din punct de vedere al primului ministru, dar după cum știți, suntem un guvern politic și trebuie să avem în vedere ce susține sau ce reproșează coaliția de guvernare. Este nevoie ca fiecare ministru să aibă susținere politică”.

Dăncilă a mai precizat și că nu a văzut până acum textul niciunei ordonanțe de urgență pe codurile de justiție sau pe revizuirea sentințelor definitive.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și