Reprezentând un prim pas spre integrarea profesională, etapa stagiului de practică este una extrem de importantă. Şeful inspectoratului, comisar şef de poliţie Liviu-Constantin Grozavu, i-a întâmpinat pe cei 50 de viitori colegi şi i-a felicitat pentru că au ales o profesie care implică multe privaţiuni, dar care poate oferi tot atâtea satisfacţii atunci când se consolidează pe implicare şi responsabilitate. Având convingerea că, deşi sunt la început de drum, elevii pot contribui la soluţionarea unor cazuri şi pot obţine performanţa la care aspiră, şeful inspectoratului i-a încurajat să dea expresie concretă unor valori precum corectitudinea, loialitatea, disponibilitatea şi integritatea.

Ofiţerii Serviciului Resurse Umane şi ceilalţi şefi de structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş i-au instruit pe elevi cu privire la activităţile pe care urmează să le desfăşoare şi la conduita pe care trebuie să o adopte.

Sub supravegherea şi îndrumarea unui tutore profesional, elevii îşi vor completa aspectele teoretice însuşite la orele de curs, la structurile de ordine publică din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti, secţiilor de poliţie rurală precum şi la posturile de poliţie comunală.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și