În data de 01 martie a.c., în jurul orei 18.00, la nivelul Sectorului PF Vișeu de Sus s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat, în trafic, pe raza localității Vișeu de Jos, jud. Maramureș, un autoturism marca Citroen, condus de Alin M., în vârstă de 21 ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite, în două genți, mai multe pachete cu țigări, pentru care bărbatul nu a putut prezenta niciun document de proveniență.

Persoana în cauză, împreună cu autoturismul, a fost condusă la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 300 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 3.500 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

De asemenea, autoturismul folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și