”A luat fața” vecinilor din Borșa.

Ce s-a întâmplat astăzi la Vișeu de Sus este demn de filmele de acțiune. Conform unor informații primite pe surse un pieton care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni ar fi fost snopit în bătaie de un șofer aflat în trafic.

Alte surse susțin că situația nu a fost chiar așa. Acestea spun că pietonul aflat în stare de ebrietate s-a angajat în traversarea străzii regulamentar. Un șofer care i-a acordat prioritate de trecere ar fi fost luat la bătaie de pieton în urma unui conflict spontan, notează vasiledale.ro

Ce spune IPJ Maramureș

”Azi, 16 mai, la ora 17.18, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că pe strada 22 Decembrie a avut loc o agresiune.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că între doi bărbați de 23 și 32 ani a avut loc o altercație, agresându-se reciproc. Bărbatul de 32 ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe” transmite IPJ Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet