Poliția Vișeu de Sus NU A FOST SESIZATĂ despre acest incident grav. De ce oare? Oare nu cumva pentru că unitatea de învățământ este păzită (impropriu spus) de un singur agent de securitate? Oare nu cumva toți angajați unității de învățământ ar trebui să știe planul de pază, orarul de pază, numele persoanelor abilitate pentru a efectua paza, ce atribuții are agentul de pază și multe altele? Oare Poliția Națională a efectuat vreun control asupra societății respective?

Patru elevi agresori

”Bună seara. În data de 20 septembrie s-a întâmplat totul, înainte de ora de limba română. La ora 9.50 am ieșit în pauză. Când s-a sunat am luat de doi băieți care mi-au spus să merg cu ei. Mi-au spus să tac dacă nu mă vor lovi. Apoi au mai venit doi. Erau patru. Unul dintre ei este verișorul meu cu care nu mă înțeleg deloc. M-au dus în spatele lemnelor unde nu sunt camere de supraveghere. Mi-au spus că eu aș fi sărit cu cuțitul la ei și mi-au reproșat că eu le-aș fi spus prietenilor mei că unul dintre ei ar fi furat o bicicletă. Eu nu am spus nimic, am tăcut.

Apoi au început să mă lovească cu picioarele. M-au lovit cu pumnii în burtă și iarăși cu picioarele în spate, în cap și în mână. De acolo m-au dus în toaletă. Unul dintre ei a stat în ușă de pază, iar ceilalți trei au fost cu mine înauntru. Acolo au început să îmi pună tot felul de întrebări. Eu nu am răspuns. M-au amenințat că mă bagă cu capul în toaletă și trag apa. Apoi m-au amenințat că mă spânzură cu o sârmă.

De acolo m-au dus din nou în spatele lemnelor. Acolo era și un scaun și au spus că mă leagă cu sârmă de el. Unul dintre ei a spart o sticlă și a spus că îmi dă cu ea în cap. Mi-a tăiat haina cu un ciob de la sticlă. Unul dintre băieți trebuie să spun că nu a dat în mine însă ceilalți l-au pus să îmi lingă adidașii. Eu nu am vrut să facă acest lucru. Era înjositor dar ei au spus că dacă nu îl las o să mă bată.

Se sunase și m-au lăsat să plec. Am ajuns în clasă și am început să plâng și să tremur foarte tare. I-am povestit unei colege ce am pățit și ea a mers și l-a chemat pe domnul diriginte. Cei doi care m-au agresat au fost chemați și au fost întrebați de ce au făcut așa ceva. Dirigintele mi-a spus să scriu o declarație cu ce s-a întâmplat iar aceasta să o dau doamne director.

Ziua următoare nu am mers la școală pentru că m-a durut capul și eram speriat. De cum m-am întors la școală de frică eu nu am mai ieșit din clasă în pauze” ne-a scris elevul agresat.

Noi vom urmări cum s-a rezolvat această agresiune. Mai mult, zilele viitoare vom publica alte aspecte incredibile petrecută la instituția de învățământ din Vișeu de Sus. Vă asigurăm că vor SENZAȚIONALE.

”Așadar, dacă sunt persoane care se simt lezați de acest articol, le așteptăm punctul de vedere pe adresa de email: vasiledale@gmail.com. Îl vom publica în cadrul acestui articol.”, scrie vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și