Blondu de la Timișoara și un amic de-al său a fost invitat să cânte la o petrecere privată care a avut loc într-o cabană din Vișeu de Sus, în Maramureș.

Doar că acolo, fără să aibă nicio idee de ce se va întâmpla, ne-a explicat manelistul, a fost atras într-o capcană. ”Habar nu aveam că voiau să se răzbune pentru că, cică, nu l-am salutat respectuos acum ceva vreme pe sărbătorit, informează wowbiz.ro.

M-au chemat să cânt, am mers cu un prieten de-al meu, iar acolo… Mi-au făcut-o”, ne-a spus, în exclusivitate, Blondu de la Timișoara, scrie wowbiz.ro.

Mai exact, ne-a povestit manelistul, după ce a cântat câteva melodii, au început problemele. ”Mi-au zis că mă calcă în picioare. Am fugit în cabană, m-am închis în cameră, eram hotărât să sar pe geam dacă sparg ușa. Mi-a fost frică pentru viața mea, credeam că mă vor omorî, mai ales că eram departe de lumea civilizată. Prietenul meu a pățit-o mai urât, s-a băgat pentru mine și l-au bătut rău de tot.

Am sunat la 112, le-am spus unde sunt, dar nu a intervenit nimeni, nu a venit nimeni să ne scape de acolo. Cu greu am fugit amândoi de la cabana aceea, noaptea… Nici acum nu înțeleg de ce mi-au făcut asta, ziceau că nu am fost respectuos cu ei, este o răzbunare oribilă, parcă trăim într-o țară de sălbatici”, ne-a mai spus Blondu de la Timișoara, decis acum să îi dea în judecată pe agresori.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet