Un bărbat a fost surprins de un mal de pământ și a fost acoperit. În aceste momente căutările sunt disperate pentru că fiecare secundă contează pentru victima acoperită de pământ pentru a supraviețui.

Muncitorul în vârstă de aproximativ 35 ani a fost scos de sub pământ de echipajele de intervenție, sprijiniți de colegii de-ai victimei. Imediat s-au instituit manevrele de resuscitare. Victima a fost dusă la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc Vișeu de Sus în stare critică. Municitorul este căsătorit și are acasă cinci copii.

Conform medicilor starea pacientului este critică. Spre Vișeu de Sus a plecat un elicopter SMURD, care îl va transfera la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Astăzi, 26 august, prin intermediul numărului unic pentru urgență 112, pompierii maramureșeni au fost anunțați că un mal de pământ s-a surpat peste o persoană în localitatea Vișeu de Sus. In cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat militarii din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus împreună cu un echipaj de prim ajutor din cadrul S.M.U.R.D. Viseu de Sus și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Pompierii au săpat aproximativ 30 de minute până au ajuns la barbatul surpins de malul de pământ, în șanțul adânc de 3 metri. Imediat, bărbatului i-au fost aplicate manevrele de reuscitare la care a răspuns și a fost transportat la Centrul de Primiri Urgențe din localitate. În ajutorul bărbatului, a fost solicitat și un echipaj medical care urmează să sosească cu elicopterul S.M.U.R.D. de la Arad pentru a-l transfera la Spitalul de Urgență ” Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

Elicopterul de la SMURD Arad nu mai poate ajunge la Viseu de Sus avand o alta intervenție. Victima va fi transportată la Baia Mare cu echipajul TIM de la SMURD Baia Mare care a plecat spre Viseu de Sus. ISU MM

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Azi, 26 august, la ora 12.40, poliţia a fost sesizată că pe raza oraşului Vişeu de Sus a avut loc un accident de muncă. Din primele verificări a reieşit că un bărbat de 34 de ani din comuna Apa, judeţul Satu Mare, în timp ce efectua lucrări la reţeaua de aducţiune a apei de pe strada Mioriţei, a fost acoperit de un mal de pământ surpat din taluzul şanţului în care lucra. Echipajul ISU deplasat la faţa locului a degajat pământul şi l-a extras pe bărbat din şanţ. Acesta a fost transportat la Spitalul oraşului Vişeu de Sus pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. Despre această situaţie a fost sesizat ITM Maramureş iar în funcţie de concluziile care vor rezulta din verificări vor fi luate măsurile legale. Vom reveni cu detalii și imagini

Citește și

Comentarii