Unul dintre ei a reuşit să se baricadeze într-o maşină. Dar agresorul a lovit şi a zgâriat maşina respectivă.

Au intervenit poliţiştii din Vişeu de Sus şi l-au imobilizat pe individ. Este vorba de un localnic în vârstă de 36 de ani. La sediul poliţiei între scandalagiu şi una dintre părţile vătămate a izbucnit un nou scandal, cei doi agresându-se reciproc.

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor din nou, cei fiind încătuşaţi.
S-a deschis dosar penal pentru distrugere în formă continuată cu intenţie.
Agresorul a spus că a făcut ce a făcut din cauza zgomotului de motor, din cauza căruia nu se putea odihni…

„Un bărbat de 40 de ani a sesizat Poliția Vișeu de Sus despre faptul că o persoană care conducea un autoturism a avariat cu intenție două motociclete parcate pe strada 22 Decembrie, din oraș.

La fata locului a fost identificat șoferul, un bărbat de 36 de ani, din Vișeu de Sus, care a fost condus la sediul poliției. La scurt timp, la sediul poliției a venit și apelantul, care a devenit agresiv și l-a îmbrâncit pe bărbatul care a condus autoturismul. Ambii au fost imobilizați de polițiști.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că avea o concentrație de 0.16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de acesta se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere în formă continuată, iar ca măsură complementară s-a dispus reținerea permisului de conducere. Celălalt bărbat este cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, spun reprezentanţii IPJ Maramureş.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și