Cercetările efectuate la faţa locului au relevat că un tânăr de 21 de ani, care conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de mers. Astfel, a ajuns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă, a lovit o bordură din beton, două indicatoare rutiere şi stâlpul unei porţi, fiind apoi proiectat pe partea carosabilă.

În urma impactului, tânărul de la volan a fost rănit şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i-au fost prelevate mostre de sânge.

Traficul pe D.N.18 a fost blocat pentru aproximativ 50 minute.

Un alt accident de circulaţie s-a produs ieri dimineaţă în Seini. Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că o femeie de 32 de ani, care conducea un autoturism pe strada Cărămidăriei, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ajuns în şanţul din partea dreaptă a drumului şi s-a izbit de un podeţ. O pasageră de 54 de ani a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet