Suntem departe de orașe ca Oradea sau chiar Alba Iulia în privința accesării banilor europeni și a proiectelor depuse și implementate în acești ani.
Sunt fonduri pentru drumuri, utilități, modernizări de școli, regenerare urbană și altele. Noi trebuie să scriem proiecte fezabile, competitive și necesare județului nostru. Avem de pus drumurile județene la punct, avem de dezvoltat orașele Borșa, Sighetu Marmației, Baia Mare și localitățile din jur, pentru a da o nouă dinamică dezvoltării economice.

Astăzi, județul nostru trebuie reașezat pe harta țării ca un județ dinamic, atractiv pentru investiții și pentru turiști. Maramureșul nostru înseamnă omenie, tradiție și frumos. Merită să-l promovăm cu toții!

Avem multe avantaje și putem face multe lucruri bune pentru toți. Avem un cadru natural de excepție, suntem foarte aproape de granița cu Ucraina și Ungaria, avem un patrimoniu cultural și istoric unic.

Vom aduce acești bani europeni care să ne ajute să realizăm cele mai importante proiecte de dezvoltare. În felul acesta, vom putea finanța educația, sănătatea și proiectele publice cerute de maramureșeni.

Brandul nostru unic trebuie să-și recapete prestigiul prin valorificarea a tot ce înseamnă tradiții, locuri, edificii, dar și prin oamenii care îl vor reprezenta de acum înainte. Vom reda imaginea noastră de oameni serioși.

Am realizat un program și o planificare în realizarea proiectelor, care permite o dezvoltare sustenabilă, durabilă, a județului Maramureș. Vom reuși să menținem tinerii aici, acasă, și să dăm o perspectivă de viitor pentru generațiile care vin.Acest material a fost comandat de partidul Uniunea Salvați România (parte a Alianței USR PLUS) și realizat de SC APELLA SRL. Cod unic de identificare: 21200251

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și