NOAPTEA DE VINERI SPRE SÂMBĂTĂ: Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar va avea înnorări în nord-vestul ţării, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, cu rafale de până la 55...65 km/h. Minimele termice, mai ridicate decât cele normale în cea mai mare parte a teritoriului, vor fi cuprinse între -2...0 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 12...13 grade în Dealurile Banatului. Izolat, vor fi condiţii de ceaţă.

Sâmbătă, vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă, cu valori de temperatură ce se vor situa cu 6 până la 10 grade peste mediile caracteristice sfârşitului de octombrie. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul teritoriului, unde pe spaţii mici, ziua, cu precădere în zona Maramureşului va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, unde vor fi rafale de 65...75 km/h şi temporar în regiunile vestice, cu viteze de până la 45 km/h.

Prognoza meteo estimează că temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade, mai mici în depresiunile intramontane, spre 2 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţă. Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și