Precipitaţiile lipsesc din prognoză, iar maximele termice vor fi similare cu cele din intervalul precedent.

La prânz mercurul din termometre va arăta 24 grade în Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Seini, vor fi 23 grade în Târgu Lăpuş, în timp ce în Cavnic şi Borşa se pot înregistra până la 18-19 grade Celsius.

În Baia Mare va fi vreme în general frumoasă pe parcursul următoarelor două zile. Spun prognozele că miercuri va fi soare, dar din când în când locul acestuia va fi luat de nori trecători. Vineri cerul va fi predominant însorit, iar norii în cazul în care mai apar vor fi doar trecători. Maximele termice, în creştere uşoară pot ajunge până la 26 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă este aşteptată în următoarele două zile în Sighetu Marmaţiei. Prognozele arată că joi şi vineri va fi soare şi doar din când în când mai pot să apară nori trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în creştere pot ajunge până la 24 grade Celsius.

În următoarele două zile se anunţă vreme în general frumoasă şi în Borşa. Meteorologii spun că în zonă joi cerul parţial însorit, iar vântul va sufla slab. Vinerii norii se risipesc, iar soarele va sta pe cer cât e ziua de lungă. Maximele termice în continuare modeste pentru perioada în care ne aflăm nu vor depăşi 20 grade Celsius.

În Cavnic se anunţă vreme în general frumoasă pe parcursul următoarelor două zile . Prognozele arată că joi cerul va fi parțial însorit, în timp ce vineri norii se risipesc, iar soarele va străluci pe tot parcursul zilei. Vântul va sufla slab, iar maximele termice nu vor depăşi 20 grade Celsius.

Vreme în general frumoasă este aşteptată în Târgu Lăpuş joi şi vineri. Meteorologii spun că pe parcursul ambelor zile în zona vor fi perioade cu soare, dar şi perioade în care locul acestuia va fi luat de nori trecători. Vântul va sufla slab, iar maximele termice în continuare modeste nu vor depăşi 24 grade Celsius

În Seini va fi vreme în general frumoasă pe parcursul următoarelor două zile. Spun prognozele că miercuri va fi soare, dar din când în când locul acestuia va fi luat de nori trecători. Vineri cerul va fi predominant însorit, iar norii în cazul în care mai apar vor fi doar trecători. Maximele termice, în creştere uşoară pot ajunge până la 26 grade Celsius.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet