LA NOAPTE

ÎN ŢARĂ
Cerul va avea înnorări temporare în regiunile nordice, estice și, parțial, cele centrale, iar în Moldova, cu totul izolat, va ploua slab. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și, trecător, în est. Izolat se va semnala ceață în zonele joase de relief.

Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 5 și 13 grade.

BUCUREŞTI
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 8...10 grade.

LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 4 și 12 grade. Dimineața și noaptea, local în regiunile nord-vestice și centrale și izolat în rest, va fi ceață.

BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade.

MARŢI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 5 și 15 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 1...2 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceață.

BUCUREŞTI
Vremea se va menține frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul țării, iar cele minime se vor încadra între 5 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 0 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREŞTI
Vremea se va menține caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 8...10 grade. Noaptea vor fi condiții de ceață.

JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în nordul Carpaților Orientali.

Temperaturile maxime se vor situa între 18 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 2 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceață.

BUCUREŞTI
Vremea va fi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 8...10 grade. Vor fi condiții de ceață dimineața și noaptea.

VINERI-DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține caldă și predominant frumoasă. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere abia la sfârșitul intervalului, în vestul, nordul și centrul țării.

BUCUREŞTI
Vremea se va menține caldă și predominant frumoasă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și