Cantitatea maximă de precipitații a fost 17 l/mp la Cavnic. Vântul a suflat slab, la moderat, cu intensificări de până la 68 km/h în zona montană înaltă, la Vf. Iezer, unde a spulberat zăpada.
Temperaturile maxime din cursul zilei au avut valori cuprinse între -3 grade Celsius la Ocna Șugatag, Petrova și Târgu Lăpuș, respectiv 3 grade Celsius în Baia Mare și Sighetu Marmației. Local la munte s-a semnalat ceață.

Cel mai rece a fost în cursul nopții și în această dimineață la Ocna Șugatag și Petrova, -5 grade Celsius, – 3 grade Celsius la Sighetu Marmației.
La această oră sunt 0 grade Celsius în Baia Mare și Târgu Lăpuș, -2 grade Celsius la Borșa și Cavnic, -4 grade Celsius la Ocna Șugatag și Petrova, – 3 grade Celsius la Sighetu Marmației.

Stratul de zăpadă măsura 70 cm la Vf. Iezer, 19 cm la Bistra, 15 cm la Sighetu Marmației, 11 cm la Ocna Șugatag, 10 cm Ferești și Iza.
Rețeaua de drumuri naționale din județ este practicabilă și se circulă în condiții de iarnă.

Cerul este acoperit, vizibilitatea este bună în trafic. Ninge slab acum în Pasul Gutâi.

Zăpadă frământată, cu grosimea de până la 1 cm se găsește depusă pe DN 17 C, pe Dealul Ștefăniței și în Pasul Prislop (între km 131 și km 156, respectiv între km 156 și km 180).

S-a intervenit cu 13 utilaje cu lamă și un utilaj de tip UNIMOG pentru curățarea părții și lărgirea părții carosabile de zăpadă. s-au împrăștiat 112 tone de material antiderapant.

La Borșa angajații societății Electrica lucrează pentru remedierea deficiențelor și alimentarea cu energie electrică a gospodăriilor afectate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet