Accidentele s-au produs pe raza localităţilor Ruscova (două), Baia Mare, Rona de Sus (două) şi între Săcălăşeni şi Coaş şi au avut cauze generatoare neasigurarea la efectuarea unor manevre, pierderea controlului direcţiei pe fondul unor probleme de sănătate, nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.

Exemplu:

Sâmbătă, la ora 17.00, pe DJ 187 din comuna Ruscova a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a decedat.

Un bărbat de 46 de ani din Ruscova, aflat la volanul unui autoturism, nu s-a asigurat suficient când a ieşit cu spatele de pe un podeţ şi a intrat în coliziune cu o motocicletă fără număr de înmatriculare, condusă de un tânăr de 19 ani din aceeaşi localitate.

În urma impactului, motociclistul a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportat la spital unde, câteva ore mai târziu, a decedat.

Şoferul de 46 de ani a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că tânărul de 19 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea lor să se propună măsuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și