Astfel, la data de 20 august, între orele 07.00-15.00, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag, împreună cu Serviciul Rutier Maramureș au acționat pe D.N. 18 și D.J. 186 pentru depistarea conducătorilor auto ce nu respectă regimul legal de viteză, fiind aplicate 64 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.755 de lei. Polițiștii au reținut cinci permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Polițiștii din Baia Sprie, Șomcuta și Borșa au acționat și ei pe linie rutieră în vederea depistării conducătorilor auto care nu respectă legislația rutieră în vigoare. Aceștia au aplicat în total 31 de sancțiuni contravenționale prevăzute de O.U.G. 195 din 2002, fiind reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Totodată, în acest week-end, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii maramureșeni au identificat pe drumurile publice nouă bărbați care au comis infracțiuni la regimul rutier:
 șase bărbați au fost identificați conducând sub influența băuturilor alcoolice, având valori de peste 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, până la 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Unul dintre aceștia nu avea permis de conducere ;
 alți trei bărbați au condus pe drumurile publice autoturisme fără a deține permis de conducere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și