Afirmaţiile au fost făcute de cele două artiste în cadrul mărturiilor depuse de ele în instanţă pe durata procesului pe care Johnny Depp l-a intentat tabloidului The Sun pentru un articol din aprilie 2018, în care actorul era descris ca un "bătăuş de soţie".

Articolul vizat, al cărui titlu era "S-a înfuriat - Cum poate J.K. Rowling să fie "sincer bucuroasă" că l-a distribuit pe bătăuşul de soţie Johnny Depp în noul film "Fantastic Beasts"?", făcea referire la declaraţiile făcute împotriva starului hollywoodian de fosta lui soţie, actriţa Amber Heard. Johnny Depp a negat întotdeauna acuzaţiile potrivit cărora ar fi agresat-o fizic pe Amber Heard.

Vanessa Paradis a depus în instanţă următoarea declaraţie: "Îl cunosc pe Johnny de peste 25 de ani. Am fost parteneri de cuplu timp de 14 ani şi am crescut doi copii împreună. Pe durata acestor ani, Johnny a fost un om şi un tată blând, atent, generos şi non-violent".

"Nu a fost niciodată violent sau abuziv faţă de mine", a adăugat artista franceză.

La rândul ei, Wynona Ryder, care a avut o relaţie cu Johnny Depp în anii 1990, a făcut următoarea declaraţie: "Nu vreau să-mi bat capul cu acuzaţiile făcute de Amber Heard. El nu a fost niciodată violent cu mine. Nu a fost niciodată abuziv faţă de mine".

Într-o declaraţie dată publicităţii după audierea actriţei Wynona Ryder, o purtătoare de cuvânt al actriţei Amber Heard a dorit să facă anumite precizări: "Legat de mărturiile depuse de Vanessa Paradis şi Wynona Ryder, ne bucurăm că ele nu au trecut prin aceleaşi experienţă ca Amber Heard".

"Totuşi, experienţa unei femei nu poate să determine experienţa unei alte femei", a adăugat aceeaşi purtătoare de cuvânt.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au cunoscut pe platourile de filmare ale comediei "The Rum Diary" în 2011 şi s-au căsătorit în 2015. În 2016, Amber Heard a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Johnny Depp şi l-a acuzat de abuzuri fizice, însă starul hollywoodian a negat acuzaţiile. Cei doi artişti au divorţat în 2017, iar Amber Heard a donat suma obţinută în urma divorţului - 7 milioane de dolari - unor organizaţii de caritate.

Procesul intentat de Johnny Depp tabloidului The Sun se va desfăşura la Curtea Regală de Justiţie din Londra pe durata a trei săptămâni, începând din 7 iulie.

Artistul american a demarat un proces separat în Statele Unite împotriva lui Amber Heard, pe care o acuză de calomnie, din cauza unui articol publicat în The Washington Post.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet