“Singurii de vina pentru intocmirea ofertelor sunt cei care le-au propus. Imi pare sincer rau ca nu am putut sa avem acolo un executant, dar a repeta aceeasi greseala care a fost facuta inainte si sa ne trezim pe final de an 2014, mijlocul lui 2015, sa avem un executant care nu isi poate duce la indeplinire contractul ar fi fost mult mai rau decat situatia care este acum”, a spus Zamfir Ciceu.

Presedintele CJ a mai mentionat faptul ca asteapta ca firmele serioase sa-si depuna oferta, documentatia pentru reluarea licitatiei urmand a fi revizuita intr-o saptamana.

“Nu pot decat sa reiterez rugamintea catre toti agentii economici seriosi care doresc sa participe la aceasta achizitie publica sa faca bine sa vina, pentru ca nu exista alt interes decat acela ca drumul sa fie finalizat in termenul prevazut. Bani sunt si noi vrem sa platim o firma serioasa. Este singurul interes pe care il avem”, a mai afirmat Ciceu.

Printre lucrarile de executat din cadrul proiectului care n-au fost ofertate la ultima licitatie s-au numarat si cele de pe Valea Cavnicului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și