Astfel, pe parcursul întregii nopți de 09/10 ianuarie, lt.col. Ioan Mureșan, inspectorul șef al I.S.U. Maramureș a participat la o misiune de monitorizare și evaluare a stării drumurilor și circulației în punctele critice de pe principalele artere, coordonată de către ing. Anton Rohian, prefectul județului.

În dimineața zilei de 10 ianuarie, o echipă de pompieri condusă de lt.col. Ioan Mureșan, a participat la o acțiune de salvare coordonată de către ing. Anton Rohian, prefectul județului. Echipa mixtă, din care au făcut parte și lucrători ai societății comerciale care efectuează deszăpezirea în municipiul Baia Mare a degajat o porțiune de circa cinci kilometri de drum forestier și a salvat șapte persoane blocate de avalanșele produse în zona Blidari.

În aceeași zi, în jurul orei 13, pompierii conduși de lt.col. Ioan Mureșan au participat la încă o intervenție coordonată de către prefectul Anton Rohian, pe DJ 183, în zona stațiunii Izvoare. Angajații de la Drumuri Județene, care au făcut parte din echipa mixtă de intervenție, au degajat circa 10 kilometri de drum, permițând astfel coborârea a 31 de sportivi și cinci antrenori, aflați în stațiune.

Duminică, 11 ianuarie, în intervalul 15.00 — 21.00, lt.col. Ioan Mureșan a participat la o nouă misiune de monitorizare a stării drumurilor, coordonată de către prefectul Anton Rohian.

Pe parcursul sfârșitului de săptămână, pompierii maramureșeni au mai intervenit la trei incendii, în municipiile Baia Mare și Sighetu Marmației, respectiv comuna Leordina, au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la o conductă de transport a gazului metan fisurată în urma unui accident rutier produs pe strada Barajului din Baia Mare și au salvat o persoană căreia i s-a făcut rău într-o locuință din orașul Șomcuta Mare. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și