Miercuri, 30 noiembrie, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la acoperișul unei case de pe strada Independenței din Sighetu Marmației. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Militarii Punctului de Lucru Șomcuta Mare au lichidat un incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Pentru lichidarea incendiului au dat o mână de ajutor și pompierii voluntari.

Flăcările au distrus obiecte de mobilier și îmbrăcăminte și diverse materiale textile. Pompierii Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu în localitate. În urma incendiului au ars circa 100 kg de deșeuri menajere.

Joi, 1 decembrie, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un mijloc de transport. Flăcările au mistuit bordul și instalația electrică.

Vineri, 2 decembrie, pompierii Detașamentului Sighetu Marmației împreună cu serviciul voluntar din Ocna Șugatag au lichidat un incendiu produs la o magazie.

Flăcările au distrus magazia din lemn pe o suprafață de 24 de metri pătrați, circa 5 metri ster de lemn de foc și aproximativ 50 kg de carne de porc.

În 3 decembrie, atât pompierii sigheteni, cât și cei din Borșa au lichidat câte un incendiu izbucnit la coșul de evacuare al fumului. Din fericire, datorită promptitudinii lor, a ars doar funinginea din coș.

Duminică, militarii Gărzii de Intervenție Fărcașa împreună cu pompierii voluntari din Ulmeni au lichidat un incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Flăcările au mistuit acoperișul din lemn pe o suprafață de circa 120 de metri pătrați și circa 4 tone de fân.

Militarii Gărzii de Intervenție Borșa au fost solicitați și duminică să lichideze un incendiu la un coș de fum. Și de această dată, a ars doar funinginea din coșul de evacuare.

Luni dimineața, în Satu Nou de Sus pompierii băimăreni au lichidat un incendiu la un coș de fum în urma căruia a ars doar funinginea, iar puțin mai târziu, tot pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină în localitatea Coruia unde o afumătoare a luat foc.

Flăcările au distrus 2 metri pătrați din acoperișul de lemn al afumătoarei și circa 30 de kilograme de carne de porc.

În contextul ninsorilor abundente din perioada minivacanței, pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină pentru degajarea aleilor dintre blocuri de copacii căzuți din cauza greutății zăpezii.

Personalul S.M.U.R.D. a intervenit în 85 de urgențe medicale, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 35 de cazuri, Sighet 13, Fărcașa 14, Cavnic 8, Bogdan Vodă 7, Vișeu de Sus 6 și Borșa 2 cazuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet