Reprezentanţii IPJ Buzău au confirmat incidentul, precizând că ancheta este în desfăşurare. Poliţista era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni.

În urmă cu puțin timp, surse oficiale au confirmat decesul femeii. Polițista avea 36 de ani, era căsătorită și mama a doi copii. Ea absolvise, în 2009, Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.

Ce spun poliţiştii

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis, în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina.

În cauză, se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia.

Gest extrem al unui polițist din oraşul Dej. Agentul a încercat să-și ia viața cu arma din dotare, în fața unui coleg de serviciu. Acum este în stare gravă la spital, informează stirileprotv.ro

Bărbatul în vârstă de 39 de ani s-a prezentat la muncă luni dimineață, în jurul orei 8. S-a dus imediat în sala de armament, pentru a-și ridica pistolul. Apoi a încercat să se sinucidă, în fața colegului pe care trebuia să îl înlocuiască.

Echipajul medical ajuns la fața locului i-a acordat primul ajutor, iar apoi agentul a fost transportat la Spitalul Municipal Dej. Medicii spun că este în stare foarte gravă, internat în secția de terapie intensivă, ventilat mecanic.

Incidentul vine la o săptămână după ce superiorul polițistului, șeful poliției Municipiului Dej, a fost pus sub control judiciar, acuzat, printre altele, de purtare abuzivă cu subalternii și de abuz în serviciu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și