Pe lângă faptul că este dominată de cifra 2 - un simbol al echilibrului între bine şi rău, reprezintă și o zi în oglindă - 2202 este oglindirea lui 2022 - acest lucru fiind interpretat ca un punct de cotitură care va împarți lumea în două: înainte şi după.

Palindromul este, conform definiției de dicționar, o formulare care poate fi citită de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga fără să-și piardă sensul.

Numerologii susțin că marți, 22.02.2022, datoriile karmice se vor echilibra sau durata lor se va prelungi în funcţie de gândurile noastre.

O atenție deosebită trebuie să dăm și minutului 22:22 din 22.02.2022 când, potrivit acestora, este indicat să ne punem o dorinţă, relatează Antena 3.

Numerolog: ”Starea în care ești prins în 22.02.2022 se va manifesta foarte mult timp de acum încolo”

„Din perspectiva vieţii sau a planului nevăzut al existenței, ziua este una foarte importantă, care închide o perioadă, un ciclu, o linie de manifestare în planul nevăzut, care mai târziu, timp de 22 de zile sau chiar 22 de ani, treptat, se va manifesta în lumea noastră fizică.

Avem 22.02 este o uşă în spate care reprezintă trecutul şi avem o uşă în faţă, anul 2022, reprezentând viitorul. Conținutul camerei din spate se oglindește perfect în camera din faţă. Depinde de fiecare om cum se poziționează în ziua respectivă, cu faţa către viitor sau spre spate.

Este foarte important ca în planul nevăzut omul să se marcheze cumva, ca având o anumită stare. Starea în care ești prins în 22.02.2022 se va manifesta foarte mult timp de acum încolo. Este o zi ca un fel de vană. Trecerea relațiilor noastre afectiv emoționale, amprenta noastră sufletească, modul nostru de a reacționa, de a simţi realitatea înconjurătoare sau de a ne manifesta emoțional vizavi de ea şi trecerea noastră la o altă fază.

Dacă ne-a prins viaţa suparăți, încordați, cu neîncredere în viitor, cu supărare pe trecut, atunci aşa vom merge încolo pentru unii oameni chiar poate 22 de ani la rând, dar 22 de zile cel puţin vor fi 100%.

Este important ca oamenii să privească în viitor cu încredere, să se vizualizeze pe ei în viitorul îndepărtat ca fiind fericiți”, a explicat numerologul Anatol Basarab, potrivit sursei citate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și