A devenit o tradiţie ca, în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române, oamenii legii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători. Astfel că, una dintre activităţile de interes pentru public este Ziua Porţilor Deschise.

Poliţiştii maramureşeni de la structurile de prevenire, proximitate, rutieră, criminalistică, acţiuni speciale, ordine publică, se vor afla joi pe platoul din Piaţa Revoluţiei şi vor prezenta aspecte privind modalităţile de intervenţie şi mijloacele cu care acţionează în cazul producerii unor evenimente aflate în competenţa de investigare a poliţiştilor.

„Cei care doresc vor avea ocazia să urce în autospeciala poliţiei rutiere şi pentru că ştim ce important e Facebook-ul, vor putea face selfi-uri pe motocicleta care va fi expusă”, se arată în invitația lansată publicului larg de către Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

În plus, cei prezenţi vor împărtăşi din secretele meseriei, cum e cu radarul, cu aparatul etilotest, cu prelevarea urmelor, cu portretul robot etc.

De asemenea, cei prezenţi îşi vor putea lua amprenta pe care o vor putea duce acasă. Şi echipamentele de care dispun luptătorii Serviciului de Acţiuni vor putea fi admirate. În plus, vor avea loc şi exerciţii de dresaj canin.

“În speranța că v-am stârnit curiozitatea, vă așteptăm alături de noi!”, se mai arată în invitație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și