La aceste activităţi, organizatorul preconizează participarea unui număr de circa 200 persoane.

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş, vor asigura şi măsuri de ordine publică pentru participanţii la această manifestare culturală şi comemorativă, acţionând pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice.

În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele :

Participanţii la această manifestare trebuie să respecte cu stricteţe măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a evenimentului, în apropierea şi în zona Monumentului Ostaşului Român.

Jandarmii maramureşeni îi sfătuiesc pe participanţii la această manifestare să acorde o atenţie deosebită bunurilor personale, să evite pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenţia, deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori şi să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și