Salata greceasca este o salata usor de preparat, ideala pentru zilele de vara. Rosiile zemoase, castravetele crocant, feta cremoasa si masline sarate ...
Socata se poate prepara si in extrasezon din flori uscate de soc pe care le pastrati in pungi de hartie la loc racoros. Doar ca atunci veti pune cu 2-...
Fructele şi, în special cireşele, se pretează în orice tip de îngheţată, pentru că se simt bine în orice mediu, fie că este vorba de apă (...
Fiind sezonul capsunilor si stiind ca ceio mici vor aprecia pe indelete ceva dulce preparat in casa m-am gandit sa va ofer si dumneavoastra aceasta si...
Toata lumea stie cum sa faca limonada, nu? Stoarcem niste lamai, se adauga zahar si apa. Dar cum sa facem limonada, astfel incat acesta sa aiba un gus...
Laptele de pasăre este un preparat culinar din categoria deserturilor. El constă într-o cremă fină de vanilie obÈ›inută prin fierberea gălbenuÈ...
Mărturisirea unui bucătar amator: „Prima data am facut ciocolata de casa cu ajutorul soacrei mele si a iesit tare buna, am dus-o la un party unde ...
Pentru aceasta reteta avem nevoie de atata peste,cate persoane sunt la masa (daca pestele este micut),sau de un peste mare,care ajunge cam pentru 4 pe...
Papricaşul este un tribut adus paprikăi (cea pe care noi o cunoaştem ca fiind boia de ardei), condimentului care a adus gloria bucătăriei maghiar...
Usturoiul este o planta cu multiple calitati terapeutice cunoscute de multa vreme, avand o serie de efecte benefice pentru organismul uman. Pe langă...
Se spune in legende că pastele au fost aduse in Italia de Marco Polo după expeditia sa din Orientul Indepărtat la sfarsitul secolului XIII. Insa ex...
Majoritatea oamenilor considera ca daca ar manca legume si fructe ar avea o viata sanatoasa. Exista totusi multe alte categorii de produse alimentare ...
Stim cu toti ca vegetarieni mananca numai legume, insa acestea nu lipsesc nici din casa celor care consuma si carne. Sunt alimente esentiale si de baz...
Gratarul a devanit o traditie in viata romanului de pretutindeni. Fie ca e sarbatoare nationala, weekend, zi de nastere sau doar o zi pentru relaxare,...
< Dintre toate legumele cel mai mult imi place porcul! > zice o vorba veche din batrani. Va las aici cateva trucuri despre carne in general. Sper sa v...
Carnea de pasare ocupa un loc important in alimantatia noastra a tuturor, datorita calitatii sale si a faptului ca poate fi mereu proaspata(ca rezulta...
De multe ori e posibil sa ai invitati pe neasteptate sau vrei sa servesti un desert deosebit dupa o masa cu familia. Tarta rapida cu fructe prezentata...
Am obsevat că ai un Ad Blocker activ.
Informația are valoare. Susține continuarea acestui proiect dezactivând aplicația Ad Blocker.
De asemenea poți să ne susții urmărindu-ne pe rețelele de socializare Facebook și Twitter.