# BeActive #SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI in judetul Vaslui, s-a derulat ca si anul trecut in conditii speciale datorate pandemiei Covid-19. Mii de copii prescolari si elevi din invatamantul preuniversitar vasluian din cele sase zone/centre ale judetului Vaslui (HUSI, BEREZENI, FALCIU, BARLAD, NEGRESTI, VASLUI), cu respectarea regulilor in vigoare, au participat la crosuri, stafete, parcursuri aplicative si dans, gimnastica, tenis de masa, tenis de camp, badminton, role, bibiclete, jocuri sportive ( handbal, volei, fotbal, baschet).

Felicitari copii pentru activitatile frumoase realizate!

Adanca recunostinta slujitorilor scolii, parintilor, voluntarilor, autoritatilor locale/judetene, mass media vasluiana si tuturor celor implicati in sustinerea activitatilor copiilor nostri capabili de promovare a “frumosului”, bunului gust, respectului si bunei cuviinte, prieteniei, tolerantei, incluziunii si fair-play-ului.

Multumim FRSPT pentru increderea in capacitatea organizatorica a Asociatiei Judetene Sportul Pentru Toti Vaslui, in domeniul activitatilor sportive din cadrul proiectului # BeActive #SAPTAMANA EUROPEANA A SPORTULUI .

Prof. Anușca-Doglan Elena

Președinte al Asociației Județene Sportul pentru Toți Vaslui.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și