19 APR 10:19 Cozonacii sunt un deliciu tradițional de Paște - Cum se păstrează proaspeți Cozonacii sunt un deliciu tradițional de Paște, dar păstrarea lor proaspeți poate fi o adevărată provocare. Descoperă cele mai eficiente metode...
17 APR 13:34 Drob de pui pentru Paște - Rețetă simplă și delicioasă care cucerește toate gusturile Sărbătorile Pascale se apropie, iar gospodinele din România sunt în febra pregătirilor pentru masa festivă. Printre preparatele tradiționale ca...
07 FEB 07:01 Harghita a primit titlul de „Regiune Gastronomică a Europei” Judeţul Harghita a primit titlul de Regiune Gastronomică a Europei pentru anul 2027 din partea Institutului Internaţional de Gastronomie, Cultură,...
22 DEC 13:06 Reţetă de salată boeuf cu carne de vită pentru masa de Crăciun. Cum să obții cea mai buna sal... Salata boeuf este, fără îndoială, un preparat delicios, care nu lipsește de pe masele de sărbători ale românilor. Varianta cu carne de vită e...
04 MAI 17:54 Paște - Ce poți face cu resturile de mâncare de la masa de sărbători. Idei de rețete interesan... Ce poți face cu resturile de mâncare de la masa de sărbători. Se poate întâmpla ca după mesele de sărbători să rămână feluri de mâncare ...
04 DEC 08:34 Mămăliga este o alternativa la paste, pâine sau orez - Care sunt beneficiile Trei linguri de mămăligă înseamnă o felie de pâine. Mămăliga este alternativă la paste, pâine sau orez. Vorbim despre glucide cu absorbție ...
07 OCT 12:24 Gogonele murate - Cele mai bune rețete pentru gospodine Toamna aduce cu ea o explozie de culori și arome în bucătărie, iar gogonelele murate reprezintă una dintre tradițiile culinare ale acestei perio...
21 IAN 10:59 Făina de greieri a apărut în România - Se vinde cu un preț de aproape 100 de lei pentru 100 de ... Făina de greier a apărut și pe piața din România, după ce Uniunea Europeană a dat undă verde folosirii ei pentru producerea pâinii, a biscui...
24 DEC 14:01 Meniu vegetarian de Crăciun - 5 preparate alternative pentru meniul clasic de sărbători O provocare în fiecare an pentru gospodine o reprezintă meniul de sărbători. În locul preparatelor tradiționale care se regăsesc pe mesele tutu...
24 DEC 12:52 Reţetă de salată boeuf cu carne de vită pentru masa de Crăciun şi Revelion Salata boeuf este, fără îndoială, un preparat delicios, care nu lipsește de pe masele de sărbători ale românilor.
24 NOIE 17:01 Rețetă de post - Plăcintă cu mere, desertul super-aromat şi gustos Plăcinta de mere este unul dintre deserturile pe care, cu siguranţă, bunicile ni le pregăteau în copilărie. În cele ce urmează, îţi propunem...
04 IUL 14:30 Îngheţată de casă cu banane şi fructe de pădure Dacă e vară, îngheţata este la mare căutare. Iar dacă ţii dietă pentru a etala un trup de zeiţă la plajă şi ai totuşi poftă de ceva dulc...
20 APR 09:06 REȚETE DE PAȘTE: Ponturi pentru cele mai bune ouă umplute - Aperitiv perfect înainte de friptura... Ouăle umplute sunt, cu siguranță, unul dintre cele mai ingenioase preparate și pot juca rolul unui aperitiv perfect înainte de friptura de miel p...
14 FEB 12:19 Ciorba rădăuțeană împlinește 40 de ani. A fost inventată de o bucătăreasă din Bucovina Cornelia Dumitrescu, o bucătăreasă din Rădăuți, este cea care a inventat și a introdus într-un meniu ciorba rădăuțeană, iar luni se împli...
11 FEB 15:13 Greierele de casă devine aliment în Uniunea Europeană. Este a treia insectă aprobată pentru con... Comisia Europeană a autorizat, joi, includerea greierului de casă (Acheta domesticus) ca aliment nou în Uniunea Europeană, se arată într-un comu...
23 IAN 13:14 Sărățele cu untură, cea mai ușoară rețetă. Aperitivul fraged și gustos, de care nu te satur... Cât de bine-venite sunt niște sărățele atunci când îți vine cheful să ronțăi ceva. De multe ori, însă, apelăm la cele din comerț, deși...
30 DEC 11:49 Rețete pește la cuptor pentru masa de Revelion. Cum alegem peștele și cum îl preparăm Peștele nu ar trebui să lipsească sub nicio formă de pe masă în noaptea de Revelion. Asta spune tradiția, că e bine să mănânci pește în n...
21 DEC 10:46 Care este cea mai bună și sănătoasă friptură de Crăciun Care este cea mai bună friptură din punct de vedere nutriţional? Şi de ce lângă friptură merg întotdeauna frunzele? Aşa evităm o indigestie.
02 DEC 14:29 Rețetă delicioasă de chec cu nucă de cocos. Un desert perfect pentru Postul Crăciunului! O alternativă sănătoasă și perfectă pentru perioada de post este rețeta de chec cu nucă de cocos. Pentru acest desert nu ai nevoie nici de lap...
27 NOIE 15:30 CULINARIA - Colţunaşi cu cartofi şi ceapă, un preparat gustos, care se îmbină perfect cu varza... Colţunaşii cu cartofi şi ceapă sunt foarte gustoşi şi săţioşi. Se pot servi atât la prânz, cât şi la cină, împreună cu o varză călit...
13 NOIE 19:51 CULINARIA - Lăcustele vor fi introduse în meniurile restaurantelor din Uniunea Europeană după ce... Lăcustele vor face parte din meniurile restaurantelor din Uniunea Europeană după ce Comisia Europeană a anunțat că le-a autorizat ca ingredient ...
05 NOIE 16:15 Mamaliga cu bacon si branza la cuptor | Rețete De toate pentru voi Mamaliga cu bacon si branza la cuptor | Rețete De toate pentru voi
17 OCT 12:53 Briose cu cascaval si telemea | Reteta | De toate pentru voi Briose cu cascaval si telemea | Reteta | De toate pentru voi
05 OCT 13:19 Reteta Naut cu legume si carnaciori oltenesti la cuptor | Retete | De toate pentru voi Reteta Naut cu legume si carnaciori oltenesti la cuptor | Retete | De toate pentru voi
23 SEPT 11:30 PASTAI GALBENE LATE CU LEGUME LA BORCAN PENTRU IARNA | De toate pentru voi PASTAI GALBENE LATE CU LEGUME LA BORCAN PENTRU IARNA | De toate pentru voi
17 SEPT 10:54 ULEI DIN MUGURI DE BRAD | De toate pentru voi ULEI DIN MUGURI DE BRAD | De toate pentru voi
16 SEPT 16:44 Dulceaţă de prune cu nuci şi stafide Dulceaţă de prune cu nuci şi stafide este ideală pentru la iarnă. Se face foarte uşor şi este delicioasă. Clătitele pe care le vei pregăti p...
06 SEPT 12:00 ULEI DIN FLORI DE CASTAN METODA 2 LA BAIN MARIE I De toate pentru voi ULEI DIN FLORI DE CASTAN METODA 2 LA BAIN MARIE I De toate pentru voi
05 SEPT 20:16 ULEI DIN FLORI DE CASTAN METODA 1 PRIN MACERARE | De toate pentru voi ULEI DIN FLORI DE CASTAN METODA 1 PRIN MACERARE | De toate pentru voi
04 SEPT 11:43 SALATA CU SFECLA ROSIE COAPTA, RUCOLA, SUNCA DE PUI, CASCAVAL, ROSII, LAMAIE SI MIX DE SEMINTE SALATA CU SFECLA ROSIE COAPTA, RUCOLA, SUNCA DE PUI, CASCAVAL, ROSII, LAMAIE SI MIX DE SEMINTE