SALATA CU SFECLA ROSIE COAPTA, RUCOLA, SUNCA DE PUI, CASCAVAL, ROSII, LAMAIE SI MIX DE SEMINTE

INGREDIENTE:

- SFECLA ROSIE COAPTA IN FOLIE DE ALUMINIU
- RUCOLA
- ROSII
- SUNCULITA DE PUI
- CASCAVAL
- MIX DE SEMINTE: FLOAREA SOARELUI, DOVLEAC, IN SI SUSAN
- ZEAMA DE LAMAIE
- ULEI DE MASLINE
- SARE
- PIPER

MOD DE PREPARARE:

Sfecla rosie dupa ce a fost coapta in folie de aluminiu la cuptor, se taie in cubulete.
Urmatoarele ingrediente se taie cubulete: sunculita de pui, cascaval, rosii.
Dupa care ingredientele enumerate mai sus se aseaza pe un platou in straturi.
Se adauga sare si piper dupa gust si salata se asezoneaza cu zeama de lamaie si ulei de masline dupa preferinta.
Modul exact de preparare se poate observa in videoul atasat.
Va multumim.


Preluare: Youtube

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și