Un desert mai pretențios, dar care cu siguranță poate fi vedeta unei mese festive cu care vă veți surprinde plăcut invitații, este tortul de nu...
Desertul perfect pentru o zi în care dorești să prepari rapid ceva dulce, cremos, crocant, parfumat și, cel mai important lucru, pe gustul întreg...
Nu este una dintre ciorbele pe care le găsiți în meniurile tuturor restaurantelor, dar nu este casă de român unde să nu fi fost preparată măca...
Spre deosebire de papanaşii din zona Moldovei, care se prăjesc în ulei, papanaşii ardeleneşti sunt fierţi şi pot fi serviţi simpli sau în dif...
O rețetă ușor de pregătit și numai bună pentru perioada verii, dar și pentru perioada de post în care ne aflăm, este o gustare vegetariană c...
"Taci și înghite" este un fel de mâncare delicioasă care, deși este un preparat tradițional, poate fi pregătit cu diverse ingrediente adăugate...
Cafeaua este cea mai buna prietena a multora dintre noi; cu ea ne incepem fiecare dimineata si nu concepem cum am putea fi productivi pe parcursul zil...
MuÈ™chiuleÈ›ul de porc cu mere È™i portocale este un preparat uÈ™or ce necesită puÈ›in timp pentru pregătire È™i a cărui reÈ›etă ne-a fost oferitÄ...
Sute de apicultori din județul Mehedinți, aflați cu albinele în arealul pădurilor cu salcâm, prepară, în taberele provizorii pe care le așeaz...
Turiștii români și străini care ajung în Maramureș pentru a petrece scurte vacanțe au devenit dependenți de bucătăria tradițională axată ...
Ciorba de burtă în formă de piramidă, care se mănâncă nu cu lingura, ci cu furculița și cuțitul, reprezintă un preparat culinar inedit crea...
Un gulaș vânătoresc cu carne de mistreț, servit în pâine, a fost rețeta care a câștigat, în urmă cu doi ani, concursul "Vânătoare la ceau...
O inedită dulceață, delicată și aromată, se poate prepara, în primele zile de primăvară, din florile de toporași, cunoscuți și sub numele ...
Rețetele de sarmale sunt la fel de numeroase ca și bucătăresele, iar delicioasele bucate se pot face în atâtea feluri, încât s-ar putea scrie ...
În aparență destul de ușor de preparat, desertul tiramisu are, însă, secretele sale. VoceaTransilvaniei.ro a publicat o rețetă clasică, urmat...
Bucătăria ungurească este colorată, plină de vitalitate, picantă, cu preparate nu tocmai uşoare dar pline de savoare, iar gulaşul unguresc la ...
De la masa de Craciun, cea mai bogata si mai savuroasa din an, nu poate lipsi un desert pe masura. De aceea, iti recomandam sa incerci tortul cu cioco...