• Acasă
  • Social
  • 112
  • Eveniment
  • Sport
  • Monden
  • Economic
  • Politică
  • Externe
  • Sănătate
  • Culinaria
  • Opinia247
  • Căutare

SIGHET247

SIGHET247

Căutare
  • SIGHET247 Acasă
  • Social
  • 112
  • Eveniment
  • Sport
  • Monden
  • Economic
  • Politică
  • Externe
  • Sănătate
  • Opinia247
  • Căutare

Știri din categoria "Culinaria"

  • DELICIOS: CremeÅŸ parfumat
    22 OCT 14:16
    DELICIOS: CremeÅŸ parfumat
    Îţi plac prăjiturile cu creme aromate? Trebuie să încerci şi această reţetă de cremeş parfumat!
  • Trandafiri muraÈ›i, o reÈ›etă inedită de sezon
    20 OCT 13:34
    Trandafiri murați, o rețetă inedită de sezon
    Murăturile, fie că sunt castraveți, varză, gogoșari sau gogonele, sunt nelipsite din cămara oricărui român, însă chef Cosmin Toma, cunoscut ...
  • ReÅ£etă grecească: Vită în sos de lămâie
    16 OCT 11:49
    Reţetă grecească: Vită în sos de lămâie
    O mâncare simplă dar prietenoasă, mâncarea de vită cu sos de lămâie vine din patria lămâilor şi a iaurtului: Grecia. O reţetă pentru bucă...
  • Gem... pentru friptură, din ardei iuÈ›i
    07 OCT 12:41
    Gem... pentru friptură, din ardei iuți
    Nu doar ciorbele au un gust mai bun când sunt servite cu un ardei iute, ci È™i friptura, mai ales dacă ardeii sunt transformaÈ›i în gem, ce poate Ã...
  • BiscuiÈ›i de casă preparaÈ›i după o reÈ›etă maramureÈ™eană
    18 SEPT 13:32
    Biscuiți de casă preparați după o rețetă maramureșeană
    Biscuiții preparați acasă au devenit un lucru rar din moment ce produsul poate fi găsit cu ușurință în orice magazin.
  • Tort de nuci cu cremă de ciocolată
    10 SEPT 13:42
    Tort de nuci cu cremă de ciocolată
    Un desert mai pretențios, dar care cu siguranță poate fi vedeta unei mese festive cu care vă veți surprinde plăcut invitații, este tortul de nu...
  • DELICIOS - TORT ECLER cu banane
    04 SEPT 16:13
    DELICIOS - TORT ECLER cu banane
    Desertul perfect pentru o zi în care dorești să prepari rapid ceva dulce, cremos, crocant, parfumat și, cel mai important lucru, pe gustul întreg...
  • Ciorbă de periÈ™oare ardelenească
    02 SEPT 11:23
    Ciorbă de perișoare ardelenească
    Nu este una dintre ciorbele pe care le găsiți în meniurile tuturor restaurantelor, dar nu este casă de român unde să nu fi fost preparată măca...
  • REÈšETÄ‚ UIMITOARE - Cei mai buni papanaÅŸi ardeleneÅŸti
    11 AUG 17:55
    REÈšETÄ‚ UIMITOARE - Cei mai buni papanaÅŸi ardeleneÅŸti
    Spre deosebire de papanaşii din zona Moldovei, care se prăjesc în ulei, papanaşii ardeleneşti sunt fierţi şi pot fi serviţi simpli sau în dif...
  • Gustare vegetariană, un preparat uÈ™or È™i potrivit pentru perioada verii sau de post
    06 AUG 13:20
    Gustare vegetariană, un preparat ușor și potrivit pentru perioada verii sau de post
    O rețetă ușor de pregătit și numai bună pentru perioada verii, dar și pentru perioada de post în care ne aflăm, este o gustare vegetariană c...
  • Tortul rece, desertul perfect pentru zilele călduroase de vară
    23 IUL 11:26
    Tortul rece, desertul perfect pentru zilele călduroase de vară
    Tortul rece este o rețetă numai bună de preparat vara, atunci când avem poftă de ceva dulce dar nu vrem să aprindem cuptorul.
  •  ReÅ£eta
    21 IUL 13:43
    Reţeta "Taci și înghite", un preparat tradițional în județul Gorj
    "Taci și înghite" este un fel de mâncare delicioasă care, deși este un preparat tradițional, poate fi pregătit cu diverse ingrediente adăugate...
  • ReÅ£eta pentru cel mai savuros ice coffee
    06 IUL 18:13
    Reţeta pentru cel mai savuros ice coffee
    Cafeaua este cea mai buna prietena a multora dintre noi; cu ea ne incepem fiecare dimineata si nu concepem cum am putea fi productivi pe parcursul zil...
  • MuÈ™chiuleÈ› de porc cu mere È™i portocale
    28 MAI 10:46
    Mușchiuleț de porc cu mere și portocale
    MuÈ™chiuleÈ›ul de porc cu mere È™i portocale este un preparat uÈ™or ce necesită puÈ›in timp pentru pregătire È™i a cărui reÈ›etă ne-a fost oferitÄ...
  • Mâncarea de sezon a apicultorilor - chiftele din flori de salcâm
    15 MAI 12:54
    Mâncarea de sezon a apicultorilor - chiftele din flori de salcâm
    Sute de apicultori din județul Mehedinți, aflați cu albinele în arealul pădurilor cu salcâm, prepară, în taberele provizorii pe care le așeaz...
  • Salamul de biscuiÈ›i - un desert delicios
    12 MAI 14:36
    Salamul de biscuiți - un desert delicios
    Salamul de biscuiți este unul dintre cele mai populare și gustoase deserturi, pentru prepararea căruia nu sunt necesare foarte multe ingrediente.
  • MaramureÈ™: Preparatele tradiÈ›ionale țărăneÈ™ti, deliciul turiÈ™tilor români È™i străini
    07 MAI 11:02
    Maramureș: Preparatele tradiționale țărănești, deliciul turiștilor români și străini
    Turiștii români și străini care ajung în Maramureș pentru a petrece scurte vacanțe au devenit dependenți de bucătăria tradițională axată ...
  • Ciorba de burtă în formă de piramidă
    05 MAI 13:02
    Ciorba de burtă în formă de piramidă
    Ciorba de burtă în formă de piramidă, care se mănâncă nu cu lingura, ci cu furculița și cuțitul, reprezintă un preparat culinar inedit crea...
  • BistriÈ›a-Năsăud: GulaÈ™ vânătoresc cu carne de mistreÈ›, servit în pâine
    28 APR 15:38
    Bistrița-Năsăud: Gulaș vânătoresc cu carne de mistreț, servit în pâine
    Un gulaș vânătoresc cu carne de mistreț, servit în pâine, a fost rețeta care a câștigat, în urmă cu doi ani, concursul "Vânătoare la ceau...
  • ReÈ›ete inedite: Dulceață de toporaÈ™i
    01 APR 12:26
    Rețete inedite: Dulceață de toporași
    O inedită dulceață, delicată și aromată, se poate prepara, în primele zile de primăvară, din florile de toporași, cunoscuți și sub numele ...
  • Sarmale cu nuci sau ciuperci - o alternativă sănătoasă pentru perioada postului
    24 MAR 13:03
    Sarmale cu nuci sau ciuperci - o alternativă sănătoasă pentru perioada postului
    Rețetele de sarmale sunt la fel de numeroase ca și bucătăresele, iar delicioasele bucate se pot face în atâtea feluri, încât s-ar putea scrie ...
  • REÈšETA SECRETÄ‚ pentru cel mai bun TIRAMISU
    21 MAR 12:07
    REÈšETA SECRETÄ‚ pentru cel mai bun TIRAMISU
    În aparență destul de ușor de preparat, desertul tiramisu are, însă, secretele sale. VoceaTransilvaniei.ro a publicat o rețetă clasică, urmat...
  • Secrete pentru a obÈ›ine cel mai bun GULAȘ unguresc la ceaun
    14 MAR 13:56
    Secrete pentru a obține cel mai bun GULAȘ unguresc la ceaun
    Bucătăria ungurească este colorată, plină de vitalitate, picantă, cu preparate nu tocmai uşoare dar pline de savoare, iar gulaşul unguresc la ...
  • Lasagna cu legume ÅŸi ciuperci
    02 MAR 13:53
    Lasagna cu legume ÅŸi ciuperci
  • GogoÅŸi pufoase umplute cu gem
    02 FEB 14:35
    GogoÅŸi pufoase umplute cu gem
  • Prăjitură Åžah cu nucă de cocos
    28 IAN 17:11
    Prăjitură Şah cu nucă de cocos
    Gustul puternic de cocos o recomanda iubitorilor de nuca de cocos.
  • Ruladă picantă cu ciuperci ÅŸi carne de porc
    18 DEC 19:58
    Ruladă picantă cu ciuperci şi carne de porc
    Apetisanta si foarte gustoasa, este greu sa rezisti in fata unei portii de rulada picanta!
  • Apetisant: Rulada lui MoÈ™ Crăciun
    15 DEC 16:11
    Apetisant: Rulada lui Moș Crăciun
    Timp de preparare: 80 min Timpul de gatire: 15 min Gata in: 1 ore, 35 min
  • Tort cu ciocolată ÅŸi alune
    12 DEC 13:13
    Tort cu ciocolată şi alune
    De la masa de Craciun, cea mai bogata si mai savuroasa din an, nu poate lipsi un desert pe masura. De aceea, iti recomandam sa incerci tortul cu cioco...
  • Chec aperitiv cu caÅŸcaval ÅŸi ciuperci
    27 NOIE 16:55
    Chec aperitiv cu caÅŸcaval ÅŸi ciuperci
  • <<
  • <
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • >
  • >>

SIGHET247

  • 112
  • Social
  • Evenimente / Cultură
  • Sport
  • Monden
  • Economic
  • Politică
  • Externe
  • Sănătate
  • Editoriale
  • Culinaria
 
  • Termeni È™i condiÈ›ii de utilizare
  • Publicitate
  • Contact
Copyright © 2025 Sighet247. Toate drepturile rezervate.
Informațiile și imaginile știrilor sunt ©Copyright-ul ziarelor din care au fost extrase articolele. Sighet247.ro nu este răspunzător pentru conținutul lor.