Un zvon de la sfârșitul anului 2012 tot mai mult mediatizate pe situ-rile externe - în ciuda lipsei de dovezi.
Potrivit articolelor pubicate pe site-ul BeforeItsNews.com, "peste 25 de membrii" ai echipei de elita Navy Seals care au fost implicați în raidul care l-a ucis Osama Bin Laden sunt acum morți. Cea mai mare pierdere pentru echipa SEAL a avut loc în aprilie 2011, când luptători talibani au doborât un elicopter american și a ucis 22 de membri ai SEAL, împreună cu alti 16 membrii all trupelor americane.
Acesta a fost cel mai tragic incident de luptă pentru trupele americane în ultimii 10 de ani de război, potrivit unui oficial american.
Intr-un alt raport in decembrie 2012 se face referire la ati 2 soldati SEAL mediatizat pe scara larga pe retele de socializare.
Si nu in ultimul rand ce a nu a scapat de ochii jurnalistilor a fost cazul Ofiterul de comanda SEAL Job W. Price de 42 de ani.
Cazul inca nu este inchis si este investigat de marina Americana cu presupunerea de sinucidere intr-o unitate de război specială cu sediul in Virginia Beach, Virginia. preluat de pe CNN.
Purtatorul de cuvant a vorbit cu condiția anonimatului, deoarece moartea rămâne sub investigație completă de armata SUA și că este investigat aparent ca o sinucidere. Nu există nici un indiciu în acest moment acest ofiter a fost implicat într-o misiune sau controverse militare , a spus oficialul.

ACTUALIZARE:
"Purtătorul de cuvânt colonelul Tim Nye spune pe MSN News că politica militară face aproape imposibil confirmarea publica numarul victimelor de la o anumită unitate speciala.
Sunt unitati militare speciale care sunt clasificate si sunt supuse regulamentelor (Departamentului Apărării) din legislația SUA"

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și