În data de 30 septembrie a.c., poliţiştii de frontieră de la Sectorul PF Sarasău au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 15.00, lucrătorii din cadrul sectorului au interceptat şi oprit pentru control, pe raza localităţii Sarasău, un autoturism, marca Daewoo, condus de un cetăţean român Adrian T., de 23 ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

La controlul efectuat asupra mașinii, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagaj trei colete care conțineau țigări, fapt pentru care mașina și persoana în cauză au fost conduse la sediul sectorului, în vederea efectuării unui control amănunțit.

Cu această ocazie, în cele trei colete au fost descoperite 2.500 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, pentru care şoferul nu poseda documente de provenienţă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Autoturismul folosit la activitatea infracțională, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, iar ţigările, în valoare de peste 22.000 lei, au fost confiscate.

În continuare, se fac cercetări în vederea depistării persoanelor implicate în această activitate infracţională, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și