Cele mai multe actiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare- 8, urmate de cele ale paramedicilor statiei S.M.U.R.D. Farcasa - 6, S.M.U.R.D Sighetu Marmatiei- 5, S.M.U.R.D Targu Lapus- 2, respectiv S.M.U.R.D. Bogdan Voda si Viseu de Sus- cate 1.
In acelasi interval de timp, pompierii au executat 4 interventii. Astfel, miercuri, 08.05.2013, in jurul orei 08.50, un echipaj al Detasamentului de Pompieri “Capitan Marchis Adrian” Baia Mare a intervenit la un incendiu izbucnit intr-un garaj situat pe Aleea Rotunda din municipiu. Au ars circa 150 de kilograme de deseuri menajere. Incendiul s-a declansat, probabil, din cauza jarului de la o tigara.

Tot miercuri, in jurul orei 12.30, un echipaj al Detasamentului de Pompieri “Capitan Marchis Adrian” Baia Mare a actionat la localizarea si lichidarea unui incendiu semnalat pe un teren situat pe strada Horea din municipiu. Au ars circa 200 de kilograme de deseuri menajere. Incendiul a izbucnit, probabil, din cauza jarului de la o tigara aruncata la intamplare.

In aceeasi zi, in jurul orei 17.50, un echipaj al Garzii nr.2 de Interventie Borsa a intervenit la un incendiu de vegetatie uscata izbucnit pe Dealul Rasilor din apropiere de oras. Flacarile au afectat o suprafata de teren de circa 0,5 hectare. Incendiul s-a declansat, probabil, din cauza unui foc deschis.

La ora 21, un echipaj al Pichetului de Pompieri Targu Lapus a actionat, in localitatea Vima Mare, la localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. A ars instalatia electrica a automobilului. Incendiul s-a declansat, probabil, din cauza unui scurtcircuit la un conductor electric defect.


Preluare: eMaramures.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și