1) Santorini

Daca preferati sa va relaxati admirand peisaje spectaculoase, arhitectura bogata si daca va plac povestile misterioase si interesante, vacanta dumneavoastra trebuie sa se desfasoare in Santorini un loc cu clima calda, plina de istorie si povesti.
Una dintre legendele care circula in zona este legata de disparitia Atlantidei.Se spune ca eruptia vulcanica din urma cu mii de ani care a avut loc pe insula ar fi reprezentat cataclismul care a prabusit Atlantida.

2) Orasul Petra

Ca sa o pastram in tema cu bogatia istorica, va propunem Orasul Petra.
Petra, "orasul de piatra", este un sit arheologic aflat in sud-vestul Iordaniei.Orasul este renumit mai ales pentru arhitectura acestuia si pentru vechimea lui, sapata aproape in intregime in piatra muntelui pe care se sprijina majoritatea cladirilor.

3) Angkor Wat

Angkor Wat este complexul de temple construit de regele Cambodgian Suryavarman.Este cunoscut pentru arhitectura superba pastrata foarte bine in ciuda condiitilor climatice.Angkor Wat are o structura complexa fiind de o simetrie impresionanta.
Daca va place sa descoperiti culturi noi , mancaruri si obiceiuri de viaat noi trebuie neaparat sa vizitati si AngKor Wat.

4) Palatul Versailles

Apogeul arhitecturii regale, eleganta is rafinatetea acesteia este prezenta cel mai bine de Palatul Versailles.Este o cladire impresionanta cu milioane de vizitatori care nu uita sa faca o plimbare intr-o caleasca prin grandioasa gradina a Versailles-ului.

5) Islanda

Daca doriti sa descoperiti mici ciudatenii trebuie sa vizitati Nordul Europei sau cel putin Islanda, unde au loc o varietate d efenomene spectaculoase. Aici puteti intalni cascade uriase partial inghetate, Aurora Boreala, apusuri si rasarituri de soare deosebite precum si oamenii incantator de primitori care vor primi mereu cu bratele deschise vizitatorii.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și