Cel care a strigat contra PSD-ului este Silviu Cîrneleagă (foto, jos), susţine Adevărul. Acesta este un român plecat din ţară de 20 de ani care locuieşte în Montreal, unde ar avea afaceri în domeniul construcţiilor imobiliare. Ulterior, mai mulţi dintre cei 1.000 de români prezenţi în tribună l-au urmat.

La finalul meciului, Simona Halep a ţinut să le transmită acestora un mesaj în limba română, prin care i-a pus la punct, chiar în timpul ceremoniei de premiere de la Montreal.

"Mulţumesc pentru susţinere şi, pentru toţi cei care au fost altfel astăzi, data viitoare când veniţi pe un teren de tenis, vă rog să respectaţi această încăpere, pentru că e prea deosebită pentru astfel de lucruri", a comentat Halep la finalul meciului.

Înainte de vorbele în limba română, Simona le-a cerut scuze celor din echipa ei pentru comportamentul avut pe teren.

"Vă mulțumesc și îmi pare rău pentru azi, am fost puțin nebună pe teren. Căldura poate că a fost prea mare, dar nu am renunțat. Vă mulțumesc pentru susținere, vă mulțumesc pentru munca pe care o depuneți în fiecare zi cu mine. Hai să o facem în continuare, pentru că e un sentiment frumos!".

"Multe mulțumiri turneului. Am parte de o ospitalitate extraordinară și mă simt foarte excelent mereu când vin în Canada, mai ales la Montreal. Am câștigat de două ori, deci... Voi mă faceți să mă simt bine și mulțumesc directorului turneului, sponsorilor și tuturor care au făcut posibil acest turneu. De asemenea, voluntarilor, pentru că faceți o treabă excelentă pentru noi. Vă mulțumesc!", a adăugat Simona Halep.

Simona Halep a fost recompensată cu un cec de 519.480 dolari şi cu 900 de puncte WTA, în timp ce Stephens s-a ales cu 252.425 dolari şi cu 585 puncte.


Preluare: digisport.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și