Blogul www.snoblesse.ro este structurat în jurul a 4 tipuri de băuturi de bază: vin, bere, whisky şi brandy. Site-ul a fost lansat în urma sugestiilor primite de la consumatori şi intenţionează să se dezvolte în funcţie de dinamica pieţei româneşti şi de feedback-ul primit de la comunitate.

Informaţiile sunt transmise într-un stil simplu, direct şi amuzant. Materialele se adresează atât consumatorilor începători cât şi cunoscătorilor. Site-ul este actualizat săptămânal cu mai multe recenzii ale unor băuturi noi şi cu articole educative. Cele mai bune ponturi se referă la cadouri posibile, mânuirea paharelor şi regulile de servire a băuturilor, atât acasă cât şi la restaurant.

“Am început acest proiect după ce am observat că drepturile consumatorilor români sunt încălcate în mod constant, deoarece nivelul de informare al acestora este precar, iar producătorii şi comercianţii profită din plin de acest lucru. De asemenea, clienţii români urmăreau până acum doar bloguri şi canale de youtube străine, care au un limbaj de cele mai multe ori inaccesibil” a declarat Casian Popa, fondatorul conceptului Snoblesse.

„Snoblesse este o prezență surprinzătoare și fresh în internetul românesc. Îi doresc degustări și postări de cea mai bună calitatea și cât mai mulți unici” a declarat Horia Nasra, PR al DISPERSIE#Răspândim Idei

Echipa noastră îşi propune să analizeze marea majoritatea a băuturilor prezente pe piaţă românească, oferind consumatorilor români repere utile şi complete, cu ajutorul cărora aceştia vor putea evalua obiectiv produsele cumpărate.


Preluare: Comunicat de presa

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News
Patch-uri Custom Constan?a

Citește și