Evenimentele vor debuta duminică 5 decembrie ora 17.30 cu deschiderea Târgului de Crăciun, aprinderea iluminatului ornamental și un concert de colinde la bradul de Crăciun.

Parcul central al orașului va găzdui Târgul de Crăciun organizat de "Grupul Producătorilor locali - Traista cu Bunătăți", unde vizitatorii vor găsi zilnic inspirație pentru cumpărături de sezon și cadouri: produse artizanale, decorațiuni și ornamente. Nu vor lipsi nici aromele specifice sezonului: cozonacii, prăjiturile, plăcintele, acadelele, turta dulce, ciocolata de casă, băuturile sau gustările calde.

Luminile festive și muzica specifică sărbătorilor de iarnă vor încălzi atmosfera, iar caruselul și personajele de poveste, vor aduce magia celei mai frumoase luni din an și pentru cei mai mici dintre vizitatori.

Se aude prin oraș că va sosi Moș Nicolae, pregătit să îndeplinească dorințele copiilor cuminți.

Momentele artistice specifice sărbătorilor de iarnă şi alte surprize menite să readucă spiritul sărbătorilor de iarnă în inima orașului, vor avea loc în fiecare sfârşit de săptămână (vineri – duminică), respectiv în zilele de: 10, 11, 12, 17, 18, 19, 26 decembrie, începând cu ora 17.00, la bradul de Crăciun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și