In acelas loc in care saptamana trecuta un sofer a plonjat in raul Iza, ieri seara doua masini s-au ciocnnit frontal, masinile fiind distruse.

Un tânăr de 22 de ani a fost găsit în stare critică pe șosea după ce a suferit leziuni puternice în zona capului. Câțiva metri mai încolo o femeie în 36 de săptămâni a fost găsită nemișcată de către echipajele de prim ajutor. Alți doi tineri au trecut milimetric pe lângă moarte, aceștia suferind doar câteva leziuni superficiale.

Toți patru au fost transportați de urgență la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației. Din păcate, pentru tânărul de 22 de ani a fost prea târziu. Ajuns la Unitatea de Primire Urgențe, medicii au luptat contra cronometru pentru salvarea acestuia însă eforturile lor au fost în zadar. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut face față complicaților și a decedat datorită traumatismului cranio cerebral pe care l-a suferit. Gravida care mai avea foarte puțin timp până la naștere a fost transportată de urgență cu un echipaj de prim ajutor la Spitalul de Urgență din Baia Mare după ce a sufert mai multe leziuni printre care și o fractură deschisă de gambă. Medicii au ales transportarea acesteia în Baia Mare dat fiind starea gravă în care femeia se afla.

Poliția rutieră a demarat o anchetă la fața locului și cercetările continuă urmând a se stabili în ce condiții s-a produs teribilul eveniment rutier. Anchetatorii nu s-au pronunțat dacă accidentul rutier s-a consumat pe fondul excesului de viteză.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și