Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 55 de ani din oraș, a surprins și a accidentat o femeie de 71 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile, în calitate de pieton.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


În 20 ianuarie, la ora 16.02, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe D.J. 193, în Hideaga, s-a produs un accident rutier soldat cu victimă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus în aceeași direcție de către un tânăr de 19 ani.

În urma producerii evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a șoferului de 19 ani, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiin zero.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și