Meciul de fotbal feminin desfășurat pe terenul Stadionului Viorel Mateianu din Baia Mare a avut loc între echipele C.S. Fotbal Feminin Baia Mare și A.C.S. Campionii F.C. Argeș, în cadrul etapei 11 din Liga a 2-a a fotbalului feminin.

Andreea Cândea a deschis scorul pentru Baia Mare în minutul 12, marcând dintr-un penalty. Roxana Gîngoe a egalat pentru Argeș în minutul 22, dar Baia Mare și-a recăpătat avantajul rapid, cu golurile marcate de Georgiana Marița în minutul 26 și Andreea Cândea din nou în minutul 31. Andreea Gulin a adăugat un al patrulea gol pentru Baia Mare în minutul 35, asigurând un avantaj confortabil la pauză.

În partea a doua a jocului, Baia Mare și-a continuat dominarea, cu un gol marcat de Andreea Gulin în minutul 35. Deși A.C.S. Campionii F.C. Argeș a luptat să revină în joc, echipa din Baia Mare a rămas solidă în apărare și a menținut controlul asupra meciului.

Cu această victorie bine meritată, A.C.S. Fotbal Feminin Baia Mare și-a consolidat poziția în clasamentul Ligii 2 de fotbal feminin, demonstrând o performanță puternică și un joc solid în echipă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și